Ексцентрична комедія "Історія Девіда Копперфілда" вже в кінотеатрах

6 жовтня 2020
Фільм "Історія Девіда Копперфілда" зібрав просто блискучий акторський склад - Дев Патель, Тільда Свінтон, Г'ю Лорі, Бен Вішоу, Пітер Капальді та Гвендолін Крісті. Режисером картини став Армандо Іаннуччі, який до цього зняв скандальну комедію "Смерть Сталіна" та створив культове шоу "Віцепрезидент". Цього разу один з кращих сучасних комедіографів світу взявся за класичний, частково автобіографічний роман Чарльза Діккенса.
В центрі сюжету - історія Девіда Копперфілда, який пройшов шлях від нікому непотрібного сироти до відомого письменника. Він усього досягнув сам і був готовий на безумства заради кохання. Копперфілд – це живий символ епохи, до якої хочеться повертатись знову і знову.
Іронічна адаптація класичного роману є водночас комедією, сатиричним поглядом на Вікторіанську Англію, романом дорослішання і просто чарівною костюмною історією.
Фільм вже увійшов в топ-10 кращих картин першої половини 2020 року на думку BBC і The Guardian, отримав кілька нагород на British Independent Film Awards, включаючи премію за найкращий сценарій і кращу роль другого плану для Г'ю Лорі.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Королівство планети мавп
Дивіться з 09.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube