"Усі гроші світу" в новому фільмі Рідлі Скотта

5 березня 2018
Кінострічка "Усі гроші світу" - черговий шедевр легендарного Рідлі Скотта й одна з найяскравіших прем'єр сезону. Сюжет картини заснований на реальних подіях 1973 року, коли був викрадений онук Жана Поля Гетті, найбагатшої людини в світі та одного з перших доларових мільярдерів. У зйомках стрічки взяли участь відразу кілька оскароносних акторів, серед яких Мішель Вільямс, Крістофер Пламмер і Тімоті Хаттон.

Картина "Усі гроші світу" розповідає про викрадення 16-річного Пола Гетті III (Чарлі Пламмер) та відчайдушних спробах його матері Гейл (Мішель Вільямс) переконати нечувано багатого колишнього свекра (Крістофер Пламмер) заплатити викуп за онука. Але Гетті-старший відмовляється прийняти умови злочинців. Поки її син балансує між життям і смертю, Гейл отримує несподіваного союзника - радника Гетті-старшого (Марк Уолберг). Разом їм належить зробити неможливе в найкоротші терміни й довести, що любов сильніша за гроші.

Фільм отримав номінації на "Оскар" і BAFTA в категорії "Краща чоловіча роль другого плану" (Крістофер Пламмер), а також був номінований на "Золотий глобус" за кращу режисуру (Рідлі Скотт), кращу жіночу роль в драмі (Мішель Вільямс) і кращу чоловічу роль другого плану (Крістофер Пламмер).

Який фільм чекаєте найбільше?
6
23%
1
4%
2
8%
7
27%
5
19%
0
0%
3
12%
1
4%
1
4%
Всього проголосувало: 26
Гладіатор 2
Дивіться з 22.11.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube