Пристебніть паски і рушайте в захоплюючу пригоду з Ретчет і Кланк!

28 квітня 2016


Світ кіно часто переплітається з ігровим світом: ігрові бестселери з консолей і ПК переходять на великі екрани і стають не менш популярними серед глядачів. В український прокат виходить мультфільм "Ретчет і Кланк: Галактичні рейнджери" за мотивами популярної серії ігор Ratchet & Clank компанії Insomniac Games. Розробники серії екшен-платформер Ratchet & Clank нарекли цю анімаційну адаптацію, як "Гра по фільму по грі". Працювали над фільмом дві студії - Rainmaker Entertainment і Blockade Entertainment під строгим контролем компанії Sony і Insomniac Games. Режисерами мультфільму виступили Джеріка Кліленд, Кевін Манро ( "Черепашки-ніндзя"), а розробкою оригінального сценарію займалися Кевін Манро, Джеррі Суоллоу і співробітник студії Insomniac Ті Джей Фіксман, який працював над усіма останніми іграми Ratchet & Clank. За основу мультиплікаційної кінострічки була взята історія з ранніх серій гри, де глядач дізнається про знайомство героїв.

Головним суперником зорельотчика Ретчета і симпатяги-робота Кланка стане Дрекі який має намір знищити галактику Солана. Яскравий і завзятий мультфільм буде наскрізь просякнутий гумором і пародією. За результатами вивчення порталом Attack for the Fanboy прокатного рейтингу мультфільму, виданого картині Американською асоціацією кінокомпаній (MPAA), "Ретчет і Кланк: Галактичні рейнджери" орієнтований на дитячу аудиторію, але в той же час містить жарти для дорослих. В кінотеатри Північної Америки анімаційна стрічка надійде з маркуванням PG, де перегляд мультфільму підліткам віком до 13 років дозволяється тільки в присутності батьків.

Виходу на екрани мультиплікаційної кінострічки "Ретчет і Кланк: Галактичні рейнджери" порадіють не тільки маленькі глядачі, але і фанати, які ​​чекали на нову частину серій ігор Ratchet & Clank, адже сюжет гри "тісно переплетений" з історією мультфільму. Що може бути краще за втілення улюбленої гри на великому екрані!

Не пропустіть захоплюючу пригоду з Ретчет і Кланк в кінотеатрі Супутник!

Який фільм чекаєте найбільше?
20
16%
12
9%
5
4%
6
5%
7
6%
8
6%
34
27%
16
13%
11
9%
8
6%
Всього проголосувало: 127
Супермен: Спадщина
Дивіться з 10.07.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube