Пориньте у "Найкращі Вихідні"

20 січня 2022
З 2 лютого у широкий прокат виходить українська романтична комедія "Найкращі вихідні" від режисера найкасовішого фільму "Скажене весілля 1,2" Влада Климчука. "Найкращі Вихідні" - це спільний проєкт Atlas Weekend та FILM.UA Group....
Фільм "Найкращі Вихідні" розповідає чотири різні історії: про романтичні почуття, що виникають у найнесподіваніший момент, про справжню чоловічу дружбу та про сімейні цінності. Усіх героїв фільму об'єднує любов, музика, фестиваль та літо. У якийсь момент усе піде зовсім не за планом, але врешті-решт кожен знайде набагато більше, ніж шукав.
Глядачі побачать на екрані Київ: атмосферний, що надихає, а часом похмурий та зовсім непривітний - такий різний, як і герої запальної комедії. Творці зафільмували приголомшливі столичні краєвиди, а найкращі моменти відзняли в розпал музичного фестивалю Atlas Weekend 2021 - такого український глядач ще не бачив!
Кінострічка "Найкращі Вихідні" зібрала міжнародний акторський склад та зіркові камео, серед яких Вєрка Сердючка, Аlyona Аlyona, Артем Пивоваров, гурт "Onuka", "The Hardkiss" та блогер Олексій Дурнєв.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
8%
2
17%
4
33%
1
8%
4
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 12
Лампо:Вірний пес
Дивіться з 06.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube