Неймовірне перевтілення

30 серпня 2016
Неймовірне перевтілення

Першого вересня у широкий прокат виходить фільм "Дев'ять життів" (Nine Lives) режисера Баррі Зонненфельда - творця популярної франшизи "Люди в чорному" і чорної комедії "Сімейка Адамс". 
На цей раз режисер зробив справжній подарунок для маленьких глядачів та їхніх батьків, створивши до Дня знань сімейну комедію про перевтілення зайнятого бізнесом тата в пухнастого милого кота. У ролі "жертви" перевтілення - харизматичний Кевін Спейсі ("Картковий будиночок", "Планета Ка-Пекс", "Краса по-американськи"). На думку режисера, образ Спейсі максимально відповідає ролі кота. "Не самий миролюбний характер Кевіна і його поведінка чудово підійшли для ролі кота. Все, що він говорить у фільмі, це - іронія, сарказм і жарти", - говорить Баррі Зонненфельд. 
За сюжетом фільму мільйонер Том Бренд потрапляє в серйозну аварію, а прокинувшись, відчуває себе в тілі кота на прізвисько Містер Пухнасті Штани. Поки Том-людина лежить в лікарні, Том-кіт повинен пізнати всю красу і всю гіркоту котячого життя, а також спробувати відновити стосунки з дружиною і дочкою.

Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Езра. Неналежна поведінка
Дивіться з 30.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube