Нові пригоди від Disney

22 липня 2021
З 29 липня в українських кінотеатрах стартує показ пригодницького фільму "Круїз у джунглях".
"Початок XX століття. Капітан річкового судна Френк залучає вчену Лілі Гоутон і її брата Макгрегора Гоутона в експедицію джунглями на пошуки дерева життя, що, як вони вважають, має цілющі властивості. Весь цей час трійці доведеться битися з небезпечними дикими тваринами й змагатися з німецькою експедицією-конкурентом".
Сюжет стрічки "Круїз у джунглях" заснований на однойменному атракціоні в Діснейленді, що функціонує в усіх Діснейландах світу з 1955 року. Під час подорожі гості парку пливуть на спеціально облаштованому човні ретельно прокладеним маршрутом у супроводі гіда. Дорогою відвідувачі поринають в атмосферу 1930-х років та відчувають себе справжніми дослідниками дикої природи. Новий проєкт студії Disney є четвертим в історії, створеним за мотивами тематичних маршрутів парку Діснейленд. Найпопулярнішою з подібних проєктів стала франшиза "Пірати Карибського моря"
Режисером кінострічки "Круїз у джунглях" став іспанський кінорежисер Жауме Колєт-Серра ("Будинок воскових фігур", "Дитя пітьми") за сценарій відповідають Майкл Грін і Гленн Фікарра. У головних ролях - яскравий дует Емілі Блант і Двейна Джонсона.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
25%
0
0%
0
0%
1
25%
1
25%
0
0%
1
25%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 4
Нарешті світанок
Дивіться з 02.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube