"Форсаж 9: Нестримна сага" у захопливих погонях і перестрілках Герої "Форсажу" повертаються на екрани

5 червня 2021
З 17 червня в кінотеатрах країни прем'єра пригодницького бойовика "Форсаж 9: Нестримна сага". Це нова частина однієї з найуспішніших франшиз в історії кіно.
Режисер, продюсер і сценарист Джастін Лін уже вп’яте зайняв режисерське крісло фільму франшизи "Форсаж". Пропозиція створити нову частину для нього стала справжньою несподіванкою.
За сюжетом Домінік Торетто (Він Дизель) залягає на дно та живе спокійним життям з Летті (Мішель Родрігез) та їхнім сином. Проте доля має на нього зовсім інші плани, адже небезпека минулих помилок завжди ховається за мирним горизонтом. Небезпечна кібертерористка Сайфер (Шарліз Терон) вирішує помститися Домініку за попередні невдачі та використовує для цього професійного найманого вбивцю Джейкоба (Джон Сіна), який до того ж є давно покинутим братом Торетто.
Також на екрані "Форсаж 9: Нестримна сага" можна побачити Мішель Родрігес, Тайріза Гібсона, Кріса Бріджеса, Джордану Брюстер, Наталі Еммануель, Сон Кана, Хелен Міррен, Лукаса Блека, Карди Бі, Майкла Рукера та інших.
У бойовику "Форсаж 9: Нестримна сага" глядачів чекає цікавий сюжет, нові трюки та перспективний екшен. На нашому сайті вже можна ознайомитись з розкладом сеансів "Форсаж 9: Нестримна сага", обрати для себе найзручніший час, і замовити квитки онлайн.

Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube