Новий "Аладдін" зі старої казки

22 травня 2019
27 років потому після виходу анімаційної стрічки продюсери студії "Дісней" випускають фільм, в якому зіграти джина, того самого, з "чарівної лампи", був запрошений Вілл Сміт. Постановником став Гай Річі — відомий своїми роботами "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш", "Шерлок Холмс" та іншими. Роль Аладдіна дісталася канадському актору Мену Массуду, а роль принцеси Жасмин зіграє англійська актриса Наомі Скотт.
Головний герой фільму "Аладдін" - вуличний кишеньковий злодій на ім'я Аладдін, який мріє стати принцом і одружитися з принцесою Жасмін. Поки Аладдін думає, як цього домогтися, візир Аграби Джафар планує захопити владу над містом. Але для цього йому необхідна чарівна лампа, захована в печері чудес. І тільки той, кого називають "алмаз неогранений", може дістати цю лампу. Цим "алмазом" виявляється Аладдін, який навіть не підозрює про це. Джафару залишається змусити вуличного злодюжку добути лампу, проте незабаром все виходить з-під контролю.
В одному з інтерв'ю режисер Гай Річі зізнався, що його сильно зацікавила ідея зняти ігровий фільм "Аладдін": "Майже всі мої фільми про вуличних хуліганів, а Аладдін справжній вуличний кишеньковий злодій, якому немає рівних в цій справі".
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
9%
5
4%
4
3%
6
5%
7
6%
30
25%
16
14%
11
9%
8
7%
Всього проголосувало: 118
Тут і там
Дивіться з 06.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube