Таксі 5: нова команда

17 квітня 2018

У кінотеатрах країни стартує показ "Taксі 5" - французький комедійний бойовик, продовження легендарної франшизи Люка Бессона. Режисером фільму виступив відомий французький комік, актор і режисер Франк Гастамбід, який випустив у 2017 році фільм "Похмілля у Паттайя". Гастамбід також написав сценарій до фільму та зіграв головну роль. Напарником Франка стане не менш відомий французький актор Малік Бенталха, який отримав свою популярність завдяки ролі в фільмі "Робін Гуд, правдива історія". Люк Бессон - творець франшизи "Таксі" - знову став продюсером проекту.
Пристебніть паски безпеки, тому що легендарне біле таксі Peugeot 407 знову повертається на дороги французького міста Марсель. Офіцер поліції, що поступив на службу в міське відділення Марселя, отримує завдання знешкодити італійське злочинне угруповання. Але зробити це не так просто: бандити пересуваються на потужному Ferrari.
Глядачі не побачать в картині улюбленого виконавця головної ролі в попередніх частинах "Таксі" Самі Насері, проте до своїх ролей повернуться Бернар Фарсі (комісар Жибер) та Едуард Монтут (інспектор поліції Аллен).
Який фільм чекаєте найбільше?
1
13%
2
25%
1
13%
1
13%
3
38%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 8
Ти мене любиш?
Дивіться з 30.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube