Новий світ від Marvel

14 лютого 2018
Кіновсесвіт Marvel продовжує поповнюватися оригінальними фільмами, відкриваючи нові світи та експериментуючи з різними жанрами. Супергерой Чорна Пантера через 50 років після появи в коміксах Marvel дебютує на великому екрані "сольно". Фільм "Чорна Пантера" режисера Райана Куглера ("Крід:Спадщина Роккі") за мотивами коміксів Стена Лі та Джека Кербі стане вісімнадцятою картиною кінематографічної всесвіту Marvel.
Дія "Чорної Пантери" починається після подій фільму "Перший месник: Протистояння". Т'Чалла повертається в технологічно просунуте африканське королівство Ваканда, щоб приступити до своїх королівським обов'язків. Але його старий ворог піддасть серйозної перевірці королівські здатності Т'Чалли, а результат зіткнення може вплинути не тільки на Ваканду, а й на весь світ.
Ролі у фільмі виконали Чедвік Боузман, Майкл Б. Джордан, Лупі Нионго, Деніел Калуя, Анджела Бассетт, Форест Вітакер, Мартін Фріман і Енді Серкіс.
Згідно з першими відгуками, "Чорна Пантера" захоплива, глибока і виняткова. Критики наголошують, що фільм вирізняється на тлі всіх інших частин франшизи змістовним сюжетом, візуальною довершеністю, відчутною духовністю та зверненням до політичних проблем. Говорять, що це перша робота Marvel про щось реальне, зокрема про важливість репрезентації та самоідентифікації. Персонажі теж виявилися шикарними, а особливо відзначають Кіллмонгера у виконанні Майкла Б. Джордана, якого називають найкращим після Локі антагоністом франшизи.
Перевірити самостійно, чи справді "Чорна Пантера" настільки шедевральна, як розписують, можна буде вже з 15 лютого.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
18%
10
9%
4
4%
4
4%
6
5%
7
6%
30
27%
14
13%
10
9%
7
6%
Всього проголосувало: 112
Бордерлендс
Дивіться з 08.08.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube