Карткова королева

29 січня 2018
В український прокат виходить режисерський дебют оскароносного Аарона Соркіна "Гра Моллі". Соркін відомий як сценарист фільмів "Людина, яка змінила все", "Стів Джобс", "Соціальна мережа". Вирішивши стати за камеру, він вибрав популярний сьогодні жанр байопік та розповів історію авантюристки Моллі Блум, відомої як "королева покеру".

"Гра Моллі" об'єднала талановитих акторів: головні ролі в покерній драмі зіграли Ідріс Ельба, Джессіка Честейн, Кевін Костнер, Майкл Сера, Кріс О Дауд.

"Гра Моллі" заснована на реальних подіях і базується на автобіографії Моллі Блум - колишньої лижниці, яку не взяли в олімпійську збірну країни, після чого дівчина різко змінила своє життя і кинула спорт. Вона побудувала найдорожче підпільне казино в Голлівуді та стала "принцесою покеру". Зірки кіно й спорту, шейхи, мільярдери стали постійними клієнтами її закладу. Після того, як до покеру пристрастилася російська мафія, дівчиною зацікавилися в ФБР. Їй пред'явили звинувачення у створені притону та сприянні у відмиванні грошей.

Справжня Моллі в результаті кинула небезпечне заняття, стала зразковою громадянкою і написала книгу, а Аарон Соркін зняв фірмове кіно, яке варто подивитися.

"Гру Моллі" вже оцінили на "Золотому глобусі"; чекаємо номінацій на "Оскар".
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
На вістрі клинка
Дивіться з 18.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube