Матусі хочуть повеселитись

29 грудня 2017
В український прокат виходить комедія "Дуже погані матусі 2". Героїні першої частини у виконанні Міли Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан стикаються з необхідністю провести Різдво з власними матусями, яких іграли Сьюзан Сарандон, Крістін Баранскі і Шеріл Хайнс.

За сюжетом сіквела, головні героїні фільму "Дуже погані матусі 2" - відв'язні молоді матусі Емі, Карла і Кікі - готуються до Різдва. Прикрасивши будинок, запакувавши подарунки для членів сім'ї та приготувавши святкову вечерю, вони планують відсвяткувати Різдво в тихій сімейній атмосфері. Але не тут то було! Їхні плани на свято руйнуються, коли до них несподівано приїжджають їхні мами та починають вчити життю.

Перша частина фільму "Дуже погані матусі" заробила в касовому прокаті в США понад 110 мільйонів доларів і стала однією з найкасовіших комедій 2016 року. Успіх комедії підштовхнув режисерів Джона Лукаса і Скотта Мура до створення сиквела. При обговоренні теми продовження, вони натрапили на ідею атмосферності Різдва. Для режисерів фільм "Дуже погані матусі 2" став не першою картиною, в якій дія розгортається в Різдво або в переддень свята. До цього Лукас і Мур написали сценарій для комедій "Новорічний корпоратив" і "Чотири різдва". Режисери картини заявляють, що на одному сиквелі не зупиняться. У найближчі роки будуть зняті кілька відгалужень, у тому числі й версія про "відв'язних татусів".
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Ти мене любиш?
Дивіться з 30.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube