Чи може Місяць впасти на Землю?

10 лютого 2022
З 17 лютого в українському прокаті стартує показ науково-фантастичного фільму-катастрофи "Падіння місяця". Кіноробота "Падіння місяця" є черговим дітищем Роланда Еммеріха. Його фільми зазвичай присвячені катастрофам світового масштабу ("Післязавтра", "2012", "День незалежності"). Новий проєкт не став виключенням.
Місяць обертається навколо Землі – цей факт знає, здається, кожен школяр. Але що буде, якщо супутник нашої планети зійде з орбіти?
За сюжетом, дивак Хаусмен помічає, що Місяць прямує до Землі. Він намагається донести цю інформацію до NASA, але йому не вірять.
Навіть глузують, коли чують від нього про таємничі сили та чергову теорію змови. Але коли до зіткнення Місяця та Землі залишаються лічені тижні, саме Хаусмен стає відчайдухом, готовим рятувати світ. Йому готова допомогти ексастронавтка, одна з керівниць NASA Джо Фаулер, але її план викликає чи не гіршу реакцію науковців та управлінців, ніж новина про Місяць, який зійшов з орбіти. У неї вірять лише двоє: дивак Хаусмен та астронавт у відставці Браян Харпер. Навряд чи це тріо хтось назвав би героями, а от божевільними – це точно.
Ролі у фільмі "Падіння місяця" зіграли: Геллі Беррі, Патрік Вілсон, Джон Бредлі, Майкл Пенья, Дональд Сазерленд.
Знімальний процес фільму "Падіння місяця" був ускладнений через пандемію. Довелося замінити деяких акторів, пришвидшити зйомки та скоротити хронометраж.
Бюджет стрічки "Падіння місяця" становить 150 мільйонів доларів, що робить його одним із найдорожчих незалежних фільмів в історії.
Який фільм чекаєте найбільше?
4
27%
1
7%
1
7%
3
20%
3
20%
0
0%
2
13%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube