Зіркова "Алея жаху"

14 січня 2022
Нуарний трилер "Алея жаху" від визнаного майстра жанру Ґільєрмо дель Торо ("Хеллбой: Герой з пекла", "Лабіринт Фавна", "Багряний пік", "Форма води") виходить в український прокат вже з 20 січня.
У центрі сюжету стрічки "Алея жаху" – амбітний карнавальний фокусник (Бредлі Купер). Він має талант маніпулювати людьми кількома добре підібраними словами, та одного дня знайомиться з жінкою-психіатром (Кейт Бланшетт) навіть небезпечнішою за нього самого.
Картина "Алея жаху" зібрала дійсно зірковий акторський склад: Кейт Бланшетт ("Володар Перснів", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона"), Бредлі Купер ("Американська афера", "Народження зірки"), Руні Мара ("Дівчина з тату дракона", "Вона"), Пол Андерсон ("Шерлок Холмс: Гра тіней", "Легенда Г'ю Гласса"), Віллем Дефо ("Антихрист", "Тінь вампіра"), Мері Стінберґен ("Прислуга", "Ніксон"), Тоні Коллетт ("Шосте відчуття", "Години"), Рон Перлман ("Хеллбой: Герой із пекла", "Драйв") та інші.
Спочатку на головну роль розглядався Леонардо ДіКапріо, але згодом вибір припав на Бредлі Купера. Знімальний процес розпочався у січні 2020 року, проте був припинений за бажанням творчої групи ще до початку локдауну, пов'язаного з пандемією. До роботи повернулися за пів року. За словами дель Торо, перерва пішла на користь і допомогла зробити фільм яскравішим.
Стрічку "Алея жаху" знято за мотивами книги Вільяма Ліндсі Грешема. Це вже друга екранізація роману, проте Ґільєрмо дель Торо пообіцяв, що покаже історію по-своєму.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Каскадер
Дивіться з 25.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube