Зірковий обмін в кіно

23 грудня 2021
Сімейна комедія Олексія Даруги "Зірки за обміном" з 30 грудня виходить в український прокат. Зйомки стрічки були завершені ще влітку 2020-го, прем’єру запланували на грудень того ж року, але через карантин її довелось відкласти.
За сюжетом комедії, непримиренні суперники на сцені, зірки шоу-бізнесу Поля Малякова та Фома Михайловський, несподіваним чином опинившись у тілах одне одного, намагаються повернути свої життя назад, але заради досягнення своєї мети кожному доведеться вирішити сімейні та романтичні проблеми свого опонента.
Головна героїня картини "Зірки за обміном", Поля Малякова, прагне популярності й приносить у жертву сімейні стосунки: рідко бачить дітей та безперестанку вислуховує нарікання чоловіка про нестачу вільного часу. Та в один момент вона втрачає те, до чого так довго прагнула — головну нагороду року, яка, на превеликий подив поп-діви, потрапляє до рук затятого суперника Полі – Фоми Михайловського. І це лише початок зіркового протистояння, адже наступного ранку вони прокинуться в тілах один одного. Та чи вдасться зірковим суперником розставити все по місцях та віднайти своє тлумачення щастя?
У ролях: Оля Полякова, Михайло Хома, Олег Волощенко, Jerry Heil, Дядя Жора, Юрій Горбунов та інші.
Проєкт фільму "Зірки за обміном" став одним із переможців пітчингу Держкіно та отримав від держави фінансування 7,5 мільйона гривень, що становило половину кошторису.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
16%
12
9%
5
4%
6
5%
7
6%
8
6%
34
27%
16
13%
11
9%
8
6%
Всього проголосувало: 127
Ґарфілд у кіно
Дивіться з 23.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube