З 21 жовтня прем'єра фільму Рідлі Скотта

15 жовтня 2021
Екватор осені в кінотеатрах країни відзначається прем'єрою історичної драми "Остання дуель" від культового режисера Рідлі Скотта (Чужий, Гладіатор, Ганнібал) із цілим калейдоскопом голлівудських зірок.
У кадрі кінострічки "Остання дуель" — Нормандія ХІV століття та остання санкціонована дуель двох лицарів, яких грають оскарівський лауреат Метт Деймон та зірка Зоряних війн Адам Драйвер.
Події фільму "Остання дуель" починаються з того, що головний герой дізнається: його дружину (Джоді Комер) зґвалтував колишній друг. До вирішення суперечки долучається сюзерен лицарів граф П'єр д’Аленсон — його роль виконав володар Оскара Бен Аффлек.
Драматична історія цієї судової дуелі була описана в багатьох вчених працях і белетристиці, від "Хронік" Жана Фруассара, що став свідком поєдинку, до книги американського дослідника Еріка Джегера "Остання дуель: правдива історія випробування битвою в середньовічній Франції", яка і стала літературним першоджерелом фільму.
До речі, Аффлек у тандемі з Деймоном написав також і сценарій до фільму, який вперше показали у вересні на Венеційському кінофестивалі.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Наглядачі
Дивіться з 13.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube