Елайджа Вуд у психологічній схватці з Люком Кірбі

9 вересня 2021
Кримінальний трилер "Звір у його голові" з 16 вересня виходить у всеукраїнський прокат. Кінострічка заснована на реальних подіях і розповідає історію одного з найнебезпечніших маніяків в історії США Теда Банді. Але замість насильства тут найпотужніша психологічна драма. Головну роль спеціального агента ФБР зіграв прославлений "хоббіт" Елайджа Вуд.
За сюжетом, головний герой фільму "Звір у його голові", молодий аналітик з ФБР Білл Хагмайер (Елайджа Вуд) розмовляє з пійманим серійним вбивцею Тедом Банді (Люк Кірбі), щоб зрозуміти мотивацію злочинця.
Банді - реальний американський персонаж, який зґвалтував і вбив у 1970-ті роки понад тридцять жінок. Зокрема, саме він став прототипом Ганнібала Лектера з "Мовчання ягнят". Агент ФБР незабаром підпадає під потужну харизму злочинця і поступово втрачає контроль.
За задумом творців кінострічки "Звір у його голові", сюжет концентрується на психологічному і візуальному спілкуванні між двома персонажами, фільм ґрунтується на реальних розшифровках стенограм між агентом і маніяком.
При цьому режисер Ембер Сілі свідомо відмовляється від усіх обов'язкових для таких фільмів кривавих сцен, її не цікавлять жертви - тільки злочинець в очікуванні страти й розгублений слідчий в пошуках відповідей.
Примітно, що Елайджа Вуду раніше доводилося грати маніяків на великому екрані - після його відомої ролі хоббіта Фродо він знявся в "Місті гріхів", де постав в образі персонажа, який практикував канібалізм.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Тут і там
Дивіться з 23.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube