Після падіння: ще більше пристрасті та ревнощів

27 серпня 2021
В українському прокаті стартує показ успішної молодіжної франшизи "Після падіння", що розповідає про складні стосунки студентів Тесси Янг та Хардіна Скотта. Романтичний фільм "Після падіння" є третьою частиною франшизи "Після" за бестселерами американської письменниці Анни Тодд.
В популярних бестселерах Анни Тодд йдеться про складні та дуже чуттєві стосунки молодих студентів Тесси Янг у виконанні Джозефін Ленгфорд та Хардіна Скотта у виконанні Хіро Файнс-Тіффіна. У тизері також з'явився новачок франшизи - актор і модель Картер Дженкінс.
До акторського складу "Після падіння" приєдналися лауреатка премії "Оскар" Міра Сорвіно, зірка "Моторошних пригод Сабріни" Чез Пердомо, а також зірки шоу HBO "Футболісти" і "Справжня кров" Аріель Кеббел та Стівен Мойєр. Фільми поставила відомий інді-режисер Кастіль Лендон.
Повідомляється, що фінальні третю та четверту частини франшизи "Після" знімали одночасно восени 2020 року з дотриманням усіх правил безпеки.
Перша частина "Після" вийшла на великі екрани весною 2019 року, очоливши бокс-офіс більше дюжини країн, в тому числі й України. Стрічка Дженні Гейдж стала фільмом року за версією Teen Choice Awards та E! People's Choice Awards.
Другу частину франшизи - фільм "Після сварки" - зняв режисер культових "Жорстоких ігор" Роджер Кемблі, а до основного акторського складу приєднався популярний актор та інфлюенсер Ділан Спроус. Фільм вийшов на екрани в перших числах вересня 2020 року і, попри обмеження, пов'язані з пандемією, став не менш успішним, ніж перша частина. "Після сварки" дебютував в українському бокс-офісі на другому місці, після блокбастера "Тенет".
Прем'єра третьої частини історії Тесси Янг та Хардіна Скотта "Після падіння" вже на великих екранах кінотеатрів країни.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Емі Вайнгауз: Back To Black
Дивіться з 11.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube