У кіно покажуть американський трилер із Бобом Оденкерком у головній ролі

16 березня 2021
З 18 березня у прокат виходить кінострічка "Ніхто" - нова робота режисера Іллі Найшуллера. Славу йому приніс радикальний бойовик "Хардкор" і кліп групи "Ленінград" "Кольщик". "Ніхто" - перша його велика робота в американському кіно, за участю студій-мейджорів і зірок першого рангу.
Сам Найшуллер каже, що давно хотів зняти стрічку, не схожу на "Хардкор", з яким його зараз асоціюють. За словами режисера, якщо "Хардкор" він знімав для себе 15-річного, то картина "Ніхто" - класичний бойовик з міцним сюжетом, "знятий дуже консервативно".
Головну роль в картині виконує Боб Оденкерк ("У всі тяжкі", "Краще телефонуйте Солу"), а за сценарій відповідає Дерек Колстад ("Джон Вік"). Крім Боба Оденкерка в картині знялися Конні Нільсен ("Гладіатор", "Чудо-Жінка"), Крістофер Ллойд ("Назад в майбутнє"), RZA ("Залізний кулак"), Олексій Серебряков ("Левіафан") та інші.
Сюжет фільму "Ніхто" розповідає про звичайного сім'янина, який одного разу заступився за не знайому жінку, на яку напали бандити. Однак пізніше з'ясовується, що один зі злочинців, що в результаті інциденту потрапив в лікарню, є братом впливового наркобарона, який одразу оголошує полювання на головного героя. Тепер йому доведеться мати справу з бандитами, що жадають помсти.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
17%
1
17%
1
17%
1
17%
2
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 6
БожеВільні
Дивіться з 17.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube