Полювання на Санту оголошено

28 грудня 2020
У передсвяткові дні в українському прокаті стартує показ кінострічки "Полювання на Санту". Режисерами фільму виступили Ешом Нелмс та Йєн Нелмс.
Наближається Різдво, а у Санти (Мел Гібсон) зовсім немає святкового настрою. Звідки ж йому взятися, якщо бізнес з недавніх пір зазнає збитків. Перевіривши список дітей, яким повинен принести подарунки, він виявив серед них дуже багато неслухняних. Це означає, що подарунків буде менше, а шматків вугілля в яскравих обгортках - більше. Тому держава скоротила витрати на бізнес Санти. Щоб звести кінці з кінцями він укладає контракт з армією США на виготовлення ельфами деталей до зброї. І треба ж такому статися, що саме в ці важкі часи на нього починається полювання. Один неслухняний, але дуже багатий 12-річний хлопчик обурений тим, що замість іграшки отримав на Різдво шматок вугілля. Тому він наймає кілера (Волтон Гоггінс), який помститься несправедливому старому.
Фільм "Полювання на Санту" поєднав в собі риси багатьох жанрів. Це комедія, фентезі, трилер і бойовик. І цінителі кожного з жанрів знайдуть для себе щось цікаве.

Який фільм чекаєте найбільше?
15
16%
7
8%
4
4%
3
3%
5
5%
7
8%
25
27%
11
12%
9
10%
5
5%
Всього проголосувало: 91
Пригоди Паддінгтон в Перу
Дивіться з 16.01.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube