Шпигунський трилер з Джессікою Честейн

11 серпня 2020
У новому шпигунському трилері "Агент Єва", вихід якого в український прокат запланований на 13 серпня 2020 року, двічі номінантка на премію "Оскар" Джессіка Честейн грає одного з кращих агентів, яка може виконати будь-яке завдання свого керівництва.
У центрі сюжету кінострічки "Агент Єва"- протистояння Єви з одним із босів організації - харизматичним Саймоном у виконанні лауреата "Золотого глобуса" Коліна Фаррелла, який оголосив полювання на неї. Навіть їхній спільний учитель і вербувальник Дюк у виконанні номінанта на премію "Оскар" Джона Малковича не може його зупинити.
"Єва була далеко від дому та близьких людей останні вісім років, працюючи кілером для загадкової організації. Вона намагається повернутися, але зустрічає відразу дві перешкоди: Єва не може знайти своє місце, але що набагато страшніше - її лояльність піддається сумніву і це призводить до тяжких наслідків ", - так описує свою героїню Джесіка Честейн, яка також виступила продюсером стрічки
Режисером картини став Тейт Тейлор - постановник трилерів "Дівчина в поїзді", "Ма", а також байопіку "Джеймс Браун: шлях наверх" з Чедвиком Боузманом і культової драмеді "Прислуга", за яку Джессіка Честейн отримала свою першу номінацію на премію "Оскар ". Крім Честейн, Фаррелла і Малковича, в гостросюжетному трилері такоже зіграли лауреати премії "Оскар" Коммон, в ролі чоловіка з минулого Єви, і Джина Девіс, яка грає ексцентричну мати головної героїні.
Який фільм чекаєте найбільше?
3
17%
3
17%
5
28%
1
6%
5
28%
0
0%
1
6%
Всього проголосувало: 18

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube