Екранізація роману Джека Лондона

18 лютого 2020
У кінотеатрах країни стартує показ пригодницького фільму "Поклик пращурів" студії 20th Century Fox. "Поклик пращурів" - це екранізація однойменного роману класика світової літератури Джека Лондона. Вперше твір екранізували в 1923 році, через двадцять років після виходу книги. Описані в фільмі події відбуваються в Америці, за часів золотої лихоманки 1890-х років.
У фільмі змальовано історію життя Бака, добросердного пса, чиє безтурботне домашнє життя летить шкереберть, коли його раптом викрадають з рідної домівки у Каліфорнії та везуть до дикого й екзотичного Юкону на Алясці. Дія відбувається у часи Золотої лихоманки 1890 року. Новачок у зграї їздових собак – доставщиків пошти, а згодом і вожак цієї зграї, Бак переживає масу неймовірних пригод, та зрештою знаходить своє справжнє місце у світі й стає господарем власної долі.
У картині зіграли: Харрісон Форд, Ден Стівенс, Омар Сі, Карен Гіллан, Бредлі Вітфорд і Колін Вуделл. Режисер — Кріс Сандерс, автор сценарію — Майкл Грін.
Поєднавши живий екшн та анімацію, автори кіностстрічки "Поклик пращурів" використовували сучасні візуальні ефекти й анімаційні технології, щоб тварини в фільмі виглядали фотореалістично та емоційно автентично.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
33%
0
0%
0
0%
0
0%
1
33%
0
0%
1
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 3
Мудрі хлопці
Дивіться з 14.11.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube