Справжній скандал на Fox News

10 лютого 2020
Драматичний фільм "Сенсація" знятий на реальних подіях і розповідатиме він про сексуальні домагання та насильство від "керівництва", що зловживає своїм становищем. Про виробництво проєкту заговорили навесні 2017 року, незадовго після смерті колишнього засновника компанії та телеканалу від Fox News Роджера Ейлса. Він заснував його у 1966 році у Нью-Йорку.
Роджер Ейлс – відомий та поважний засновник популярного американського каналу, штаб-квартира якого розташована у Нью-Йорку. Співпрацювати з ним бажають чи не всі компанії, а бути частиною його організації мріяло чимало знавців своєї справи. Однак не все було так гладко, як здавалося з першого погляду. Жінкам, які працювали на каналі, було що розповісти про залаштунки роботи. Ба більше, їм вдалося похитнути його бетонний авторитет. Щойно у Гретхен Карлсон закінчився контракт з Fox News, вона звільнилася з каналу і подала до суду на екскерівника за сексуальні домагання. Після її відвертостей щодо звинувачень долучилися й інші співробітниці, підтверджуючи, що їхній колишній керівник дозволяв собі неприпустиму поведінку.
У головних ролях у фільмі "Сенсація" знялися Ніколь Кідман, Марго Роббі та Шарліз Терон. Також у фільмі зіграли Еліс Ів, Аланна Юбак, Кейт Маккінон, Мадлен Зіма та Ешлі Ґрін.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
9%
5
4%
4
3%
6
5%
7
6%
30
25%
16
14%
11
9%
8
7%
Всього проголосувало: 118
Забери мене на місяць
Дивіться з 11.07.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube