Нове скажене весілля в кіно

18 грудня 2019
25 грудня на широкі екрани кінотеатрів вийде продовження зіркової комедії, що подарувала українським весіллям кілька нових шлягерів, збагатила мову новими афоризмами та просто закохала в себе тисячі (або й мільйони) глядачів. Під Новий рік відбудеться довгоочікувана прем’єра фільму "Скажене весілля 2" (Безумная свадьба 2)!
За сюжетом події нової комедійної історії відбуваються за рік після "Скаженого Весілля". На героїв чекає ще один сюрприз, ще одна донька, та ще одне скажене весілля. Не обійшлося без гонитви, нового зятя та Назарія Запухляка. Глядачів знову тішитимуть отець Євлампій, ченці та багато скажених пригод.
У "Скаженому Весіллі 2" наречену зіграла українська акторка Катерина Кузнецова. У фільмі вона виконує роль Наталії – старшої доньки Середюків. У дівчини не менш норовливий характер, як і в батька. Наталія приїздить додому, ошелешує тата новиною про одруження та знайомить із майбутнім зятем. Чоловік рішуче налаштований зірвати весілля доньки.
У ролях: Катерина Кузнецова, Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, MONATIK, Олексій Супрун, Олексій Завгородній.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
10%
4
3%
4
3%
6
5%
7
6%
30
26%
15
13%
11
10%
7
6%
Всього проголосувало: 115
Не говори зі злом
Дивіться з 12.09.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube