"Люди Ікс: Темний Фенікс ": На кіноманів чекає кульмінація 20-річної епопеї

4 червня 2019
В Україні стартує показ фантастичного екшену "Люди Ікс: Темний Фенікс". Режисером виступив дебютант, що писав сценарії "Людей" Саймон Кінберг. У головних ролях: Софі Тернер, Дженніфер Лоуренс, Джеймс МакЕвой, Джессіка Честейн, Майкл Фассбендер, Ніколас Холт, Еван Пітерс, Олександра Шіпп, Тай Шерідан, Коді Сміт-МакФі та інші.
Сюжетно це продовження "Апокаліпсису" - історія тамтешньої героїні, Фенікса, яку грає Софі Тернер.

Це історія про Джин Грей, одну з найулюбленіших героїнь саги про "Людей Ікс", яка перевтілюється в легендарного Темного Фенікса.

Дія фільму відбувається через десять років після подій в "Апокаліпсисі". Мутанти знову будуть боротися з несправедливістю, намагатися впоратися зі складним вибором на користь людей або мутантів. Люди продовжують їх боятися, тому героям залишається все так же таємно займатися порятунком людства від різних загроз.

Головною героїнею "Люди Ікс: Темний фенікс" є Джин Грей, яка в ранньому дитинстві залишилася сиротою. Завдяки своїй винятковості вона потрапляє до притулку обдарованих дітей Чарльза Ксав'єра. Пізніше, під час однієї з операцій, Джин дивом виживає, після чого її сила почала стрімко зростати, а контролювати її стало складніше. Сила Фенікса дозволяє відроджуватися й управляти енергією вогню, так що героїня стає небезпечною для суспільства.

Для Людей Ікс прийшов час вирішити: допомогти частині своєї команди або всьому людству.

"Люди Ікс: Темний Фенікс" - кульмінація 20-річної епопеї, де сім'я мутантів, яких ми вже встигли вивчити й полюбити, змушена боротися з найбільш нищівним ворогом — членом своєї сім'ї.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
11%
2
22%
2
22%
1
11%
3
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 9
Лендаріс
Дивіться з 11.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube