"Давай танцюй": українське кіно, на яке давно чекають, виходить на екрани

19 березня 2019
У кінотеатрах країни стартує показ українського фільму "Давай танцюй". Варто відзначити, що це перший український танцювальний молодіжний екшен, зйомки якого почалися у 2015 році, а робота над музикою ще раніше.
Фільм "Давай танцюй" розповість про зухвалого молодого танцюриста, який приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Крім слави і визнання йому потрібні гроші для брата, який потрапив у біду. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. А найбільшим випробуванням стане кохання, яке він зустріне на танцмайданчику.
Композитором і музичним саунд-продюсером фільму став MONATIK (Діма Монатік). "Роботу над музичним оформленням фільму ми на MONATIK Chilibi Sound почали в далекому 2014 році. Я б назвав цей фільм Мультижанровий. Такого в Україні ще, правда, не було. Мене максимально приваблює в цій картині саме те, що всі головні герої — це не професійні актори. Це в першу чергу професійні танцюристи, які спробували себе в ролі акторів. Мені здається, у них дуже чудово все вийшло. Цей фільм відкриває нові обличчя, нові українські таланти, які дійсно дуже старалися, створюючи цю стрічку. Щиро сподіваємося, що музика зуміла підкреслити все те, що повинно було статися в картині, адже її головна місія — створити правильну атмосферу. Особливо коли мова йде про танці ".
Також у фільмі прозвучать саундтреки музичного гурту The Hardkiss, груп "Сальто Назад", Mountain Breeze й Open Kids, а також музиканта ROZHDEN. Неймовірні танцювальні постановки від режисера і хореографа Анатолія Сачивко. Участь в зйомках взяли кращі танцюристи країни, які є професіоналами абсолютно в різних танцювальних напрямках.
Екстремальний біт-екшен, молодіжне драйвове кіно, якісне зображення, гумор і звичайно ж цікавий сюжет, в якому кожен глядач зможе знайти своє внутрішнє прагнення йти вперед і не зупинятися, поки не досягнеш мети.

Який фільм чекаєте найбільше?
21
16%
13
10%
5
4%
6
5%
7
5%
8
6%
35
27%
16
12%
12
9%
8
6%
Всього проголосувало: 131
Муфаса: Король Лев
Дивіться з 19.12.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube