Новий "Хижак" від автора "Смертельної зброї"

12 вересня 2018
13 вересня в прокат виходить фантастичний бойовик "Хижак". Цей фільм-тезка першої стрічки франшизи про "Хижаків" й одночасно продовження франшизи.
Найперша картина з такою назвою вийшла в 1987 році та стала однією з найбільш вдалих в кінокар'єрі Арнольда Шварценеггера. Він грав ветерана-спецназівця, який несподівано зіткнувся з інопланетянином, який прибув на Землю для полювання на людей. Той фільм став хітом, породивши кілька продовжень ("Хижак-2", що вийшов в 1990 році й "Хижаки" від 2010 року), а також відгалужень ("Чужий проти Хижака").
Нова стрічка "Хижак" - продовження франшизи з новими персонажами та новою історією.
За сюжетом, хлопчик, який страждає на аутизм, випадково запускає механізм повернення інопланетних хижаків на Землю. Його батьку, колишньому морському піхотинцю, що виявив цю нову расу, ніхто не вірить. Однак цього разу ситуація набагато небезпечніша, ніж та, що описувалася в попередніх стрічках. Інопланетяни показані куди більш хитрими та сильними, ніж раніше. Тепер їхня мета - не просто "збір мисливських трофеїв", а повне поневолення планети. Зупинити їх належить команді вчених і тому самому хлопчикові, який навчився розуміти мову прибульців.
Режисером нового "Хижака" став Шейн Блек, найуспішніша стрічка якого - третя частина "Залізної людини". Головний герой зіграний Бойдом Холбруком (відомим за серіалом "Нарко").
У картині буде багато відсилань до оригінального сюжету та сцени, які не були включені в попередні серії "Хижака". Творці "Хижака" відмовилися від великої кількості комп'ютерної графіки на користь гриму та костюмів. Режисер заявив, що працюючи над "Хижаком" черпав натхнення в легендарних "Чужих" Рідлі Скотта.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
10%
4
3%
4
3%
6
5%
7
6%
30
26%
15
13%
11
10%
7
6%
Всього проголосувало: 115
Не говори зі злом
Дивіться з 12.09.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube