Таємний шпиталь для злочинців

21 серпня 2018
Готель "Артеміда" - це повнометражний дебют сценариста Дрю Пірса, який доклав свою руку до таких фільмів як "Залізна людина 3" і "Місія нездійсненна 5: Плем'я ізгоїв".

Людство зустріло 2028 рік. У колишньому сонячному і доброзичливому Лос-Анджелесі розгорається широкомасштабний, кровопролитний бунт. Міські вулиці переповнені збройними членами бандитських угруповань, що влаштовують постійні перестрілки, жорстокі розбірки і напади на городян. В практично військовій обстановці з'являється велика кількість поранених жертв зіткнень, які потребують оперативної медичної допомоги. Природно постраждалі злочинці не стануть звертатися в державні медичні установи, щоб не наразити себе на небезпеку бути схопленим поліцейськими. Спеціально для кримінальних елементів в підвальних приміщеннях великого готелю доброзичливцями була організована своєрідна лікарня, в якій заправляла всіма справами стара медична сестра суворої вдачі.

Для свого режисерського дебюту Пірсу вдалося роздобути вельми значний акторський склад. Головна роль відведена Джоді Фостер, що, безсумнівно, є додатковим стимулом для походу в кіно, адже вона не радувала нас своєю присутністю на великих екранах цілих п'ять років. Компанію Фостер складуть Софія Бутелла, Дейв Батіста, Стерлінг К. Браун, Дженні Слейт, Джефф Голдблюм, Чарлі Дей, Закарі Куінто.
Глядачі, котрі встигли вже оцінити картину відзначають, що вийшло досить драйвове видовище, наповнене гумором і яскравими персонажами. А чи так це насправді можна буде побачити вже з 23 серпня.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
17%
1
17%
1
17%
1
17%
2
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 6
Закляття. Зародження зла
Дивіться з 18.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube