Давній друг повертається

31 липня 2018
Американський пригодницький фільм режисера Марка Форстера про маленького хлопчика Крістофера Робіна світ побачить 1 серпня, а українські кіномани – вже 2 серпня. Зворушливий та надзвичайно добрий фільм, заснований на книгах Алана Мілна про Вінні-Пуха, є ігровою адаптацією франшизи кіностудії Walt Disney Pictures.

У сюжеті фільму йдеться про те, як хлопчик Крістофер Робін, який пережив неймовірну кількість пригод з друзями в Стоакровому лісі, тепер виріс і перестав вірити в дива. Вінні Пух та його компанія намагається повернути чоловіка у світ казки та нагадати йому веселе і неповторне дитинство.

Головну роль Крістофера Робіна в казковій історії виконав знаменитий шотландський актор та зірка "Зоряних війн" Юен Макгрегор. Окрім нього у стрічці зустрічається така знаменитість як Гейлі Етвелл в ролі Евелін, дружини Крістофера, яка також відома своєю участю в стрічках Всесвіту Marvel. Ролі Вінні-Пуха, Кролика, Сови, Іа та інших виконали такі актори як Джим Каммінгс, Пітер Капальді, Тобі Джонс та Бред Гарретт відповідно.
Який фільм чекаєте найбільше?
3
17%
3
17%
5
28%
1
6%
5
28%
0
0%
1
6%
Всього проголосувало: 18
Каскадер
Дивіться з 25.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube