Не пропустіть сутичку тисячоліття в Супутнику!

19 травня 2016

Черговий пригодницький виток однойменної команди супергероїв з коміксів Marvel в фільмі "Люди Ікс: Апокаліпсис" вже завтра буде представлений в Супутнику. В якості режисера кінострічки виступив Брайан Сінгер, а Саймон Кинберг став автором сценарію, заснованого на сюжеті, який був написаний ним у співавторстві з Майклом Догерті, Деном Харрісом і Брайаном Сінгером. Нова кінострічка є продовженням популярного світового блокбастера 2014 року "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього".

На цей раз головні герої протистоять одному з наймогутніших мутантів на Землі - Апокаліпсису. У пошуках способу перемоги над невразливим і безсмертним монстром Людям Ікс належить дізнатися більше про походження свого виду. Але Апокаліпсис неймовірно сильний, і ймовірність перемоги все зменшується, адже він твердо переконаний, що тільки найсильніші мають право на виживання. Ця битва вирішить долю всього людства і змусить глядача похвилюватися.

Ролі суперзлодіїв і супергероїв виконали зірки: Джеймс МакЕвой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс, Олівія Манн, Оскар Айзек, Хью Джекман. Фантастичну команду поповнила юна Софі Тернер - Санса Старк з фільму "Ігри престолів".

Детальну інформацію про фільм "Люди Ікс: Апокаліпсис" дивіться за посиланням.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Пухнасті супергерої
Дивіться з 18.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube