Поринь у новий "Світ Юрського періоду 2"

5 червня 2018
Хоча в трейлері сиквела "Світу Юрського періоду" нам показали Кріса Претта в компанії зворушливо-крихітних динозавриків, насправді новий блокбастер, який вже стартує в кінотеатрах країни, обіцяє стати найстрашнішим фільмом франшизи - не повноцінним фільмом жахів, звичайно, але понервувати глядачам доведеться не раз.

Як розповів режисер сиквела, Хуан Антоніо Байона, джерелом натхнення для нього стали кілька класичних фільмів жахів, від картин Хічкока до "Дракули" 1979 року. А щоб зробити "Світ Юрського періоду 2" ще страшнішим для майбутніх глядачів, режисер уклав цікаву домовленість зі своїми зірками, Крісом Преттом і Брайс Даллас Ховард.

Актори дали Байону дозвіл на те, що він буде "ловити" їх непідготовленими, в момент, коли вони цього зовсім не очікують - щоб зняти якомога природнішу реакцію на переляк. Брайс Даллас Ховард зізналася, що це режисерові вдалося в повній мірі: "У нього чудово виходить лякати тебе до заїкання". Сам Байона підкреслює: "Фільм буде страшнішим, ніж будь-коли до цього".

Дії фільму "Світ Юрського періоду 2" відбуваються через чотири роки. Тренер Овен Грейді у виконанні Кріса Пратта повертається на острів Нублар, щоб врятувати динозаврів від виверження вулкану. Особливо його турбує доля раптора Блю, його вихованки. Але з'ясовується, що небезпечніше за динозаврів можуть бути люди, у яких власні плани на найсильніших на Землі чудовиськ.
Тріумфальне повернення культових героїв, навала доісторичних рептилій, неймовірний масштаб і видовищність - все це, ти можеш побачити вже в кіно
Який фільм чекаєте найбільше?
20
16%
11
9%
5
4%
6
5%
7
6%
8
6%
33
26%
16
13%
11
9%
8
6%
Всього проголосувало: 125
Відблиск
Дивіться з 09.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube