"Тисячолітній Сокіл" і величезні щупальця

15 травня 2018
Травень не дасть вам ось так просто взяти й відпочити від блокбастерів. Після "Месників" і другого "Дедпула" - контрольний постріл у вигляді чергового спін-оффу знаменитої саги. Адже не минуло й півроку після виходу восьмого епізоду! Здається, "Зоряних воєн" у нашому житті ставатиме все більше.
"Соло: Зоряні війни. Історії", як зрозуміло з назви, присвячений подіям, трохи відстороненим від основної сюжетної лінії саги. Стрічка розповість історію контрабандиста, початок його дружби з Чубаккою та Лендо Калріссіаном. Нарешті дізнаємося, в якій такій "чесній грі" Хан виграв "Тисячолітній сокіл".
У ролі Хана Соло, на жаль, не Харрісон Форд, а молодий актор Олден Еренрайк. Спочатку режисерувати нову частину історій "Зоряних воєн" повинні були Крістофер Міллер і Філ Лорд, на рахунку яких "Лего.Фільм" та обидві частини "Мачо й ботана". Замість них запросили Рона Ховарда. Подейкують, він зробив з "Соло: Зоряні війни. Історії" мало не гангстерську драму. В картині також знялися Емілія Кларк, Вуді Харрельсон, Дональд Гловер, Фібі Воллер-Брідж і Тенді Ньютон.
Ми вже знаємо, як закінчився життєвий шлях Хана Соло, а як він починався - дізнаємося вже зовсім скоро в українському прокаті.
Який фільм чекаєте найбільше?
25
15%
17
10%
8
5%
6
4%
10
6%
8
5%
45
27%
22
13%
16
10%
8
5%
Всього проголосувало: 165
Незнайомці: Частина Перша
Дивіться з 11.07.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube