Героїчне літо разом з "Трансформерами"

19 червня 2017

Цього року франшизі "Трансформери" виповнюється 10 років! За цей час багато хто з нас полюбив її і тому з нетерпінням чекав на п'яту частину, яка вже виходить на екрани кінотеатрів. Глядачам пощастить знову зустрітися з Оптимусом Праймом. Також у ролі Кейда Йегера знову з'явиться Марк Уолберг — дворазовий номінант на такі престижні премії, як "Оскар" і "Золотий глобус". Акторський склад фільм буде посилено такими зірками як: Ізабела монери, Лора Хеддок, Стенлі Туччі, Джош Дюамель, Тайріз Гібсон, Ентоні Хопкінс та інші.
Режисером картини виступив Майкл Бей — його можна назвати легендою "Трансформерів", адже він не поступається посадою і старанно працює над франшизою.

За сюжетом фільму, Трансформери знаходяться на межі війни. Оптимус Прайм зник. Ключ до порятунку майбутнього поховано в минулому, в прихованій історії Трансформерів на Землі. Порятунок нашого світу лягає на плечі малого альянсу: Кейда Йегера, Бамблбі, Едмунда Бертона та оксфордського професора — Вівіан Уемблі. Але вижити зможе лише один світ.

"Трансформери: Останній лицар" зруйнує основні міфи про франшизу трансформерів, і дасть нове визначення того, що означає бути героєм.

Який фільм чекаєте найбільше?
6
23%
1
4%
2
8%
7
27%
5
19%
0
0%
3
12%
1
4%
1
4%
Всього проголосувало: 26

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube