Новий фільм Педро Альмодовара

15 липня 2019
В український кінопрокат виходить новий фільм Педро Альмодовара "Біль і слава" - фільм, що вразив багатьох світових кінознавців і кінокритиків. Головні ролі в картині виконують Антоніо Бандерас, Асьер Ечеандіа, Пенелопа Крус, Хульета Серрано і Леонардо Сбаралья
В Іспанії цей фільм вже встигли охрестити шедевром, найкращою роботою режисера за останні п'ятнадцять років. На минулому Каннському фестивалі французькі критики високо оцінили нову роботу Педро Альмодовара, але не відзначили головним призом. Нагороду отримав як найкращий актор Антоніо Бандерас, який зіграв головного героя — режисера Сальвадора Мальо, що старіє.
"Біль і слава" - це історія про літнього режисера, який переживає важку творчу кризу. Це низка зустрічей — реальних, вигаданих або тих, що сталися колись давно. Головний герой згадує події, деякі з яких йому тепер здаються низкою помилок. Він спостерігає руйнування звичного йому світу й усвідомлює себе перед обличчям майбутнього, де йому, можливо, більше не судилося творити. І в цих роздумах з'являється надія.
Зйомки проходили в Валенсії та Мадриді, а однією з локацій стала мадридська кіностудія El Deseo, яку ще в 1980-х заснував режисер разом з братом, сценаристом Августином Альмодоваром.
Який фільм чекаєте найбільше?
4
36%
1
9%
0
0%
3
27%
2
18%
0
0%
1
9%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 11
Пригоди панди в Африці
Дивіться з 25.07.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube