Зірки Голлівуду в "Небезпечному бізнесі"

5 квітня 2018
Режисер-дебютант Неш Едгертон примудрився зібрати в своєму фільмі, що отримав в нашому прокаті назву "Небезпечний бізнес", цілу компанію першокласних акторів. Крім його брата Джоела Едгертона, на зйомки погодилися Шарліз Терон, Тенді Ньютон, Девід Ойелоуо та Шарлто Коплі. Вже з 5 квітня ми можемо побачити, як всі ці актори виглядають в кримінальній комедії про викрадення і таблетки з марихуаною.
Гарольд - звичайний менеджер в компанії, що займається виробництвом таблеток з каннабісом. Керівництво відправляє його у відрядження до Мексики, де він примудряється потрапити в лапи наркокартелю. Викрадачі вимагають викуп - 5 мільйонів доларів, проте боси жертви не поспішають розлучатися з грошима. До того ж є підозра, що Гарольд не такий простий та безневинний, яким себе виставляє.
У минулому році оскароносну Шарліз Терон можна було бачити в екшені "Форсаж 8", а серед її майбутніх проектів значиться драматична комедія "Таллі", де вона грає замучену повсякденними проблемами матір-одиначку.  Що стосується Джоэл Эдгертон, на початку березня кіномани оцінили його гру в шпигунському трилері "Червоний горобець", де він склав пару іншій власниці "Оскара" - Дженнифер Лоуренс.
Який фільм чекаєте найбільше?
14
17%
6
7%
4
5%
3
4%
5
6%
6
7%
24
29%
11
13%
7
8%
4
5%
Всього проголосувало: 84
Майнкрафт
Дивіться з 03.04.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube