Найочікуваніший голлівудській фільм про шпигунів з українською акторкою

20 березня 2018
В український прокат виходить фантастичний екшн "Тихоокеанський рубіж: Повстання".

Від великої битви між людьми та кайдзю минуло 10 років. Монстри з глибин океану більше не дошкуляють людям, проте роботи над створенням удосконалених єгерів не припинялися. І не даремно, бо кайдзю знову виходять на поверхню. Очолити спротив та стати пілотом кращого з єгерів зможе лише Джейк Пентекост (Джон Боєга) – син Стекера, який керував загоном пілотів єгерів десять років тому.

Фантастичний бойовик "Тихоокеанський рубіж: Повстання" є сиквелом однойменного фільму, що вийшов на екрани в 2013 році. Режисер першої частини Гільєрмо дель Торо цього разу зайнявся продюсуванням картини. Постановку довірили Стівену С. ДеНайту ("Шибайголова"). За словами дель Торо, робота над продовженням почалася за рік до виходу на екрани першого фільму. З безлічі запропонованих варіантів монстрів була реалізована лише незначна частина, що підштовхнуло творців до написання нових сюжетних ліній.

У голлівудському блокбастері про конфлікт між монстрами та людьми зіграла українська акторка Іванна Сахно. Вона по-справжньому здивувала своїх шанувальників не лише роллю в одному з найочікуваніших фільмів року, а й участю в українському дубляжі своєї героїні. Також у фільмі зіграли Джон Боєга, Скотт Іствуд, Кейлі Спейні, Чарлі Дей, Берн Горман і Рінко Кікуті.

Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
10%
4
3%
4
3%
6
5%
7
6%
30
26%
15
13%
11
10%
7
6%
Всього проголосувало: 115
БожеВільні
Дивіться з 17.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube