Перемогти пекло разом

23 січня 2018
В українських кінотеатрах стартує показ картини "Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті" - фінальної частини молодіжної фантастичної трилогії по книгах Джеймса Дашнера.
Книга, за якою знято стрічку, вийшла друком у 2011 році. Спершу у продюсерів були плани розділити останній фільм на дві частини, але згодом від цих задумів відмовилися.
За сюжетом тріквела, головні герої на чолі з Томасом відправляться на пошуки вакцини, яка повинна зупинити епідемію смертельної хвороби. Людство знаходиться на межі повного знищення, і щоб запобігти біді вселенського масштабу, хлопцям належить проникнути до штаб-квартири організації. А знаходиться вона в смертельному лабіринті під назвою "Останнє місто". Якщо глейдерам вдасться вижити, вони не тільки врятують людство, а й нарешті отримають відповіді на всі свої питання.
Режисером третьої частини франшизи виступив Вес Болл, який зняв і перші два фільми, а сценарій належить авторству Т.С. Науліна. До акторського складу стрічки увійшли Ділан О'Брайн, Кая Скоделаріо, Ейдан Гіллен, Уолтон Гоггинс і Наталі Еммануель.
Прем’єра стрічки, запланована на початок 2017 року неодноразово відкладалася через травму виконавця головної ролі Ділана О’Брайена. Остаточна дата релізу стрічки – 25 січня 2018 року.
Який фільм чекаєте найбільше?
5
83%
0
0%
0
0%
0
0%
1
17%
0
0%
Всього проголосувало: 6
Аватар 3
Дивіться з 19.12.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube