Зоряні війни повертаються

5 грудня 2017

Довгоочікуване продовження культової саги порадує шанувальників вже 14 грудня. Восьмий епізод "Зоряні війни: Останні джедаї" (другий у трилогії сіквелів, останній вийде в 2019 році) обіцяє бути не менш захопливим, ніж попередні.

Сценарій фільму написав Райан Джонсон, відомий за кінороботою "Петля часу", він же сів у режисерське крісло. Події картини продовжать історію "Зоряних воєн: Пробудження сили" і повернуть на екрани знайомий акторський склад: Дейзі Рідлі, Джона Бойега, Марка Хемм, покійну нині Керрі Фішер, Оскара Айзека, Донала Глісона, Адама Драйвера, Гвендолін Крісті. З новачків в картині - Бенісіо Дель Торо, Лора Дерн, Том Харді та Келлі Марі Трен.

Тривалість восьмого епізоду саги "Зоряні війни" стала рекордною. За словами режисера Райана Джонсона, на глядачів чекають 150 хвилин наодинці зі старими і новими героями, що на 15 хвилин більше, ніж в попередній частині "Пробудження сили", знятої Джей Джей Абрамс.

У Галактиці, де Перший Орден та Опір запекло борються один з одним на війні, героїня Рей пробудила в собі Силу. Але що станеться, коли вона зустрінеться з єдиним лицарем-джедаєм, що залишився в живих ? Про це ми дізнаємося вже зовсім скоро.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
16%
11
9%
5
4%
6
5%
7
6%
8
6%
33
26%
16
13%
11
9%
8
6%
Всього проголосувало: 125
Обмін
Дивіться з 16.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube