Зіграй за правилами

23 жовтня 2017


Одна з найкасовіших хоррор-франшиз всіх часів повертається - "Пила 8". Фірмова божевільна жорстокість, спадщина маніяка Пили, виходить на новий рівень ...
У місті виявляють кілька тіл, власники яких зустріли безумовно не найкращий кінець. Всі докази вказують на одну людину: Джона Крамера. Але як це можливо? Пила, мертва вже понад десять років. Невже знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?

Цього разу глядачі побачать фільм, режисерами якого виступили Майкл і Пітер Спіріги, які зняли картини "Патруль часу" і "Повсталі з мертвих". Серед сценаристів і продюсерів значаться все ті ж люди, що працювали над попередніми частинами. Головні ролі на цей раз виконали такі актори, як Лора Вандервурт ("Значить, війна", "Третій зайвий"), Каллум Кіт Ренні ("Ефект метелика", "Варкрафт"), Метт Пассмор ("Вернись до мене"), а також виконавець ролі Джона Крамера Тобін Белл.

Людина, відома як Акторові Тобіну Беллу, що зіграв головну роль у фільмі "Пила 8",  доводиться зніматися в кіно в незвичному амплуа. Артистові дістаються, в основному, ролі вбивць, маніяків і інших лиходіїв. Роль "Пили" - головна в кар'єрі Тобіна. Всього фільмографія артиста становить 69 картин. Найвідоміші фільми за участю Тобіна Белла: "Клан Сопрано", "Поліція Нью-Йорка", "24 години".

Який фільм чекаєте найбільше?
14
17%
6
7%
4
5%
3
4%
5
6%
6
7%
24
29%
11
13%
7
8%
4
5%
Всього проголосувало: 84
На вістрі клинка
Дивіться з 18.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube