Пригоди синього кольору

27 березня 2017

Рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, крихітні анімаційні смурфики опиняються за межами рідного села. Зі свого чарівного світу вони потрапляють у Центральний парк Нью-Йорка, у світ людей. Дружнім і відважним гномам у сімейній комедії 2011 року "Смурфики" вдалося відшукати дорогу додому і не по¬трапити в лапи Гаргамеля. Далі, через два роки, були "Смурфики-2". Ще один американський фентезійний фільм, у якому поєднали акторів і комп’ютерну анімацію. Зрежисирував тоді усе Ра¬джа Госнелл.

Тепер глядачі у кінотеатрах зможуть побачити продовження попередніх історій у мультику від режисера Келлі Есбері "Смурфики: Загублене містечко". Цього разу до рук Смурфетки і її друзів потрапляє таємнича карта, яка веде героїв через Заборонений ліс до Загубленого містечка. Зрозуміло, дорога до нього сповнена небезпек, а сам ліс населений загадковими створіннями. Пригоди героїв змінять життя усього поселення. Тому на шляху до мети команда синіх гномів використовує всі свої суперталанти.

До команди дубляжу довгоочікуваної стрічки приєдналися українські зірки Дзідзьо (Dzidzio), який озвучує Мудрика, та Юлія Саніна (The Hardkiss) - вона позичила свій голос Смурфетці. "Так. Я і є Мудрик! - каже Дзідзьо. - Він увесь час щось вигадує, хоче бути лідером".
А Юлія Саніна ділиться: "Я дуже хотіла спробувати себе в озвучуванні мультика. Це дуже цікаво і щось абсолютно нове. Ти мусиш забути про себе і повністю перейнятися історією. Якщо у герої вгадується актор, то актор не відпрацював на повну". А Смурфетку співачка характеризує так: "Вона така трохи божевільна, дуже активна, добра і грайлива. Мені було цікаво працювати над її образом. Її емоції зашкалюють".

Зірки запрошують на захопливу і дотепну анімаційну пригоду "Смурфики: Загублене містечко".

Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Я і Фелікс
Дивіться з 11.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube