Дивовижна подорож доктора Дулітла

30 грудня 2019
З 9 січня в українському прокаті стартує показ пригодницької сімейної кінокомедії "Дулітл". Зйомками стрічки зайнялася студія Universal Pictures, а режисером виступив лауреат премії Оскар Стівен Гейган.
Фільм засновано на популярній в 20-ті роки в США серії дитячих книг Х'ю Лофтінга про ветеринара Доктора Дулітла, який умів розмовляти з тваринами. У 1967 з дитячої книги зробили однойменний мюзикл, головну роль в якому виконав Рекс Харрісон. Через 30 років студія 20th Century Fox вирішила створити ремейк картини, а роль Дулітла виконав комедійний актор Едді Мерфі. Для головної ролі творці нової стрічки обрали 54-річного американського актора та сценариста Роберта Дауні-молодшого.
За сюжетом, Дауні грає лікаря-ветеринара, який розуміє мову тварин. Однак у його житті трапляються певні обставини, за яких він повинен відправитися на екзотичний острів, щоб відшукати потрібні ліки для королеви Вікторії. Звісно, незмінними супровідниками у подорожі будуть його вірні незвичайні товариші – горила, жирафа, папуга, качка та інші тварини.
Тварин, які розмовляють у фільмі озвучили Емма Томпсон (папуга), Крейг Робінсон (миша), Рейф Файнс (тигр), Том Холланд (собака), Селена Гомес (жираф), Маріон Котійяр (лисиця), Октавія Спенсер (качка), Кумейл Нанджіані (страус), Рамі Малєк (горила), Джон Сіна (білий ведмідь), Кармен Еджого (левиця) і Френсіс де ла Тур (гінко-ширяюча). Також у стрічці з'являться Антоніо Бандерас, Майкл Шин і Джим Бродбент.
Який фільм чекаєте найбільше?
18
16%
10
9%
4
4%
4
4%
6
5%
7
6%
30
27%
14
13%
10
9%
7
6%
Всього проголосувало: 110
Трансформери один
Дивіться з 10.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube