Пригодницький фільм з Шайа ЛаБафом "Арахісови сокіл": в гонитві за щастям

16 жовтня 2019
В українських кінотеатрах на великі екрани виходить пригодницький фільм Тайлера Нілсона і Майка Шварца "Арахісови сокіл".
Знялися у фільмі "Арахісови сокіл" Шайа ЛаБаф, Дакота Джонсон, Джон Хоукс, Томас Хейден Черч, Брюс Дерн, Джон Бернтал, Зак Готтзаген, Джейк Робертс та інші.
У центрі сюжету стрічки "Арахісови сокіл" - пригодницька історія в дусі сучасного Гекльберрі Фінна, яка починається після того, як молода людина на ім'я Зак (Зак Готтзаген) з синдромом Дауна збігає з будинку людей похилого віку. Викравши рибальський човен, Зак вирішує слідувати за своєю мрією і стати професійним борцем. На шляху до своєї мрії Зак зустрічає 32-річного дрібного злочинця Тайлера (Шайа ЛаБаф), який стає його тимчасовим тренером і найкращим другом.
Світова прем'єра фільму "Арахісовий сокіл" відбулася 9 березня 2019 року на кінофестивалі "На південь через південний захід", де картина отримала "Приз глядацьких симпатій". Фільм "Арахісовий сокіл" також був показаний на Міжнародному кінофестивалі Lighthouse, Кінофестивалі в Довілі, Фестивалі американського кіно і на Міжнародному кінофестивалі в Лондоні.
Режисери Тайлер Нілсон і Майк Шварц вперше зустрілися з Заком Готтзагеном в будинку інвалідів в Каліфорнії в 2011 році. Тоді Зак висловив свою зацікавленість у тому, щоб знятися в якомусь фільмі, після чого режисери приступили до написання сценарію.

Який фільм чекаєте найбільше?
3
17%
3
17%
5
28%
1
6%
5
28%
0
0%
1
6%
Всього проголосувало: 18
Ворон
Дивіться з 07.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube