До зірок з Бредом Піттом

17 вересня 2019
Фантастичний трилер "До зірок" з Бредом Піттом у головній ролі стартує на великих екранах кінотеатрів країни. Для режисера Джеймса Грея це перший політ у космос.
У фільмі також знялися Деде Гарднер, Джеремі КлейнерЮ Джеймс Грей, Ентоні Катагас та інші.
Прем'єра фільму відбулася на Венеціанському кінофестивалі. Бред Пітт виконує роль інженера-астронавта армійського корпусу США Роя Макбрайда.
Рой МакБрайд працює астронавтом мало не все своє свідоме життя. Він завжди про це мріяв. Тим паче, його тато Кліффорд МакБрайд став першим, хто зумів долетіти до Юпітера та Сатурна. Після нещасного випадку під час виконання місії Роя викликає начальство та розповідає про причину катастрофи на об’єкті. На Нептуні 11 днів тому відбулися великі сплески енергії, що викликають техногенні лиха по всій Землі. Батько Роя зумів долетіти до Нептуна, але втратив зв’язок з компанією SPACECOM (NASA, ми знаємо, це ти, тож не ховайся). Тому син має сконтактуватися з татом та повернути його додому. Персонажу Бреда Пітта доведеться пройти буквально крізь зорі, щоб взяти Кліффорда за руку та змусити того полетіти на Землю.
Який фільм чекаєте найбільше?
3
17%
3
17%
5
28%
1
6%
5
28%
0
0%
1
6%
Всього проголосувало: 18

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube