Серійний вбивця Тед Банді в фільмі "Звабливий, поганий, злий"

10 вересня 2019
У прокат виходить фільм Джо Берлінгера "Звабливий, поганий, злий" - байопік одного з найзнаменитіших серійних убивць в історії США Теда Банді.
"Звабливий, поганий, злий" є кримінальною драмою, що розповідає про серійного вбивцю ґвалтівника і некрофіла Теда Банді. Він скоював злочини протягом п'яти років з 1974 по 1979 рік. За офіційними даними відомо про 36 жертв Банді, але насправді їх кількість може досягати сотні.В основу сценарію, який написав Майкл вперше лягла книга спогадів дівчини вбивці на ім'я Кендалл. Режисером картини став Джо Берлінгер, а головну роль виконав Зак Ефрон.
У фільмі "Звабливий, поганий, злий" мати-одиначка на ім'я Ліз працює секретаркою, а весь свій вільний час вона присвячує маленькій доньці. Однак доля її зводить з красивим, дотепним і харизматичним хлопцем, якого звуть Тед. Дуже швидко вони починають жити разом, а головний герой замінює дитині батька. Життя дівчини виглядала як здійснення мрії, але в ЗМІ все частіше стали з'являтися повідомлення про страхітливі вбивства, а всі вони сталися неподалік від моста, де жила "сім'я". При цьому описи зовнішності вбивці дивним чином збігалися із зовнішністю коханого Ліз.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Незнайомці: Частина Перша
Дивіться з 30.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube