Фанати Marvel йдуть в кіно

3 липня 2019
Цього тижня у кінотеатрах країни виходить у прокат нова частина знаменитої франшизи "Людина павук: Далеко від дому".

Американський супергеройський екшн на основі Marvel Comics став сиквелом останньої стрічки "Людина-павук: Поверенння додому" 2017 року. Зйомками фільму традиційно зайнялась кінокомпанія Marvel Studios у співпраці із Columbia Pictures та Sony Pictures Entertainment. Режисером став Джон Воттс, а сценаристами – Кріс Маккен та Ерік Соммерс.

Згідно із сюжетом, у фільмі "Людина-павук: Далеко від дому" розповідається про пригоди супергероя далеко за межами США – в сонячній Італії, куди відправився з друзями Пітер Паркер. Подорожуючи глибокими каналами Венеції та помічаючи неоднозначні погляди своєї подруги Мішель Джонс, він відволікається від проблем, які часто зустрічались йому вдома під час виконання своєї "місії". Але навіть там його друзі опиняються у небезпеці – могутній ворог на ім'я Містеріо хоче не лише нашкодити підліткам і Людині-павуку, а й знищити увесь світ.

Варто додати, що головну роль традиційно виконав Том Голланд, а його вірних друзів, соратників та самого лиходія зіграли такі зірки, як Зендея Коулман, Ангур Райс, Джон Фавро, Семюел Л. Джексон, Джейк Джилленхол та інші.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Моана 2
Дивіться з 28.11.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube