Нові пригоди Робін Гуда

21 листопада 2018
В українському прокаті стартує показ пригодницького екшену "Робін Гуд" з Тероном Еджертоном в образі головного героя.
"Робін Гуд" являється аналогом трилогії про Темного Лицаря Крістофера Нолана, який представляє новий погляд на історію знаменитого середньовічного персонажа.
У новому фільмі "Робін Гуд" цей відважний лицар, який грабував багатих і віддавав гроші бідним, буде боротися з корупцією в особі шерифа його рідного міста Ноттінгема. Звичайно, не обійдеться тут без любовних інтриг і інших хитросплетінь, так що цей фільм цілком підійде і для закоханої пари - нудьгувати не доведеться точно.
Джеймі Фокс виконав роль Малюка Джона, Джеймі Дорнан зіграв Вілла Скарлет, одного з учасників банди Веселих Розбійників і за сумісництвом чоловіка Діви Меріан (Ів Хьюсон). Образ центрального антагоніста - шерифа Ноттінгема - втілює Бен Мендельсон. Також в акторський склад входять Пол Андерсон (Гай Гісборн), Тім Мінчін (монах Тук), Ієн Пек, Бйорн Бенгтссон, Джош Хердман, Юн Лай і Нассер Мемарціа.
Автором сценарію виступив Джобі Херолд, який працював над переосмисленням історії іншого легендарного героя англійських балад - "Меча короля Артура" Гая Річі. "Робін Гуд", до слова, перша повнометражна стрічка Отто Батхерста, який зняв серіали "Чорне дзеркало" (Black Mirror) і "Гострі козирки" (Peaky Blinders).
Який фільм чекаєте найбільше?
2
14%
3
21%
4
29%
1
7%
4
29%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 14
Загін супергероїв
Дивіться з 02.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube