Найочікуваніша музична love story

9 жовтня 2018
У прокаті режисерський дебют актора Бредлі Купера "Народження зірки". Це вже третій рімейк голлівудської класики, вперше екранізованої в 1937році. Фактично Купер взяв за основу найвідомішу версію - мюзикл 1976 року з Барброю Стрейзанд і Крісом Крістофферсоном.

Бредлі Купер в ролі Джексона Майна, кантрі-зірки, що згасає. Популярність Майна вже не така, як раніше, і прийняти своє завершення йому досить складно. Одного разу він знайомиться з молодою співачкою Еллі (Леді Гага), закохується в неї, і вона відповідає йому взаємністю. Джек допомагає коханій підкорити музичний Олімп. Коли ж кар'єра Еллі затьмарює популярність самого співака, йому доводиться прийняти той факт, що його музичний шлях добіг кінця. Чи зможе він пережити особисту трагедію?

До касту картини "Народження зірки" також увійшли Сем Елліотт, Бонні Сомервілль, Ентоні Рамос, Грег Гранберг, Едді Гріффін і Дейв Чеппелл,
Оглядачі провідних кіновидань відзначають талант і майстерність Бредлі Купера та Леді Гаги, безумовну "хімію" між ними, а також виразний саундтрек, у якому представлені не тільки зразки музики кантрі, але й хард-рок та естрадний мейнстрім.
Який фільм чекаєте найбільше?
3
17%
3
17%
5
28%
1
6%
5
28%
0
0%
1
6%
Всього проголосувало: 18
Останній подих
Дивіться з 04.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube