Marvel знову радує фанатів

3 липня 2018
В українському прокаті стартує показ супергеройського блокбастера Marvel "Людина-мураха та Оса". Фантастичний бойовик "Людина-мураха та Оса" є продовженням історії про Людину-мураху з всесвіту Marvel. Цей супергерой вперше з'явився на сторінках коміксів навесні 1979 року. Задумка зняти фільм про нього з'явилася ще в кінці 1980-х. Перешкодою до появи на екрани став фільм "Люба, я зменшив дітей" студії Walt Disney Pictures, так як ідеї сюжету перекликалися. Повторно про цього супергероя заговорили в 2006 році. Після виходу на екрани влітку 2015 року першого фільму, оголосили про плани зняти продовження.

Після подій фільму "Перший Месник: Протистояння", головний герой Скотт Ленг намагається виконувати обов’язки свого батька та жити спокійним життям. Але він отримує нове завдання, яке має виконати спільно з Хоуп ван Дайн, яка вдягне костюм Оси.

Режисером стрічки став Пейтон Рід, який працював над фільмами "Досягни успіху", "Завжди кажи "Так"", "Людина-мураха". Кінострічка "Людина-Мураха та Оса" стала 20-м фільмом "Marvel Studios" про супергероїв всесвіту Marvel.
До своїх ролей повернуться ті, хто грали у "Людині-мурасі", - Майкл Дуглас ("Гра"), Пол Радд ("Правила виноробів"), Еванджелін Ліллі ("Гобіт", "Залишитися в живих") і Майкл Пенья ("Марсіанин"). Крім того, ми побачимо й нові обличчя – Лоуренса Фішберна ("Матриця"), Мішель Пфайффер ("Мама!") та Волтона Гоггінса ("Мерзенна вісімка").
Який фільм чекаєте найбільше?
20
18%
10
9%
4
4%
4
4%
6
5%
7
6%
30
27%
14
13%
10
9%
7
6%
Всього проголосувало: 112
Крашанка
Дивіться з 25.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube