Комедія зі світовими моделями "Красуня на всю голову"

30 травня 2018
З 31 травня в кінотеатрах - американська комедія "Красуня на всю голову". "Зовнішність не означає нічого, головне - це ставлення до себе", - говорить нам головна героїня фільму, зірка американської комедії Емі Шумер. У картині також знялися: номінант на премію "Оскар", актриса Мішель Вільямс, яка грала у фільмах "Найбільший шоумен", "Всі гроші світу" і "Манчестер біля моря", модель і актриса Емілі Ратажковскі, світові зірки-моделі Лорен Хаттон і сама "чорна пантера" Наомі Кемпбелл.

А що, якби в один прекрасний день у вас з'явилася стовідсоткова впевненість у собі? Чим це могло б закінчитися? З дівчиною з Нью-Йорка Ренні (акт. Амі Шумер) саме так і сталося. Один несподіваний випадок перевернув все. Після падіння з тренажера й удару головою, вона починає бачити себе абсолютною красунею. Це сприйняття відкриває двері в абсолютно інше життя. Вона висилає своє резюме на роботу, про яку завжди мріяла, бере участь в конкурсі бікіні, наважується заговорити з симпатичним хлопцем, бувши впевненою, що він не зможе встояти перед її чарами. І все це їй вдається!

Адже зовнішня краса не завжди гарантує особисте щастя. Від нещасливого кохання не захищені ні красуні-манекенниці, ні багаті спадкоємиці індустрії краси. Фільм "Красуня на всю голову" може підштовхнути вас на зміни в житті! Фільм ідеально підходить не тільки для дівич-вечора, але і для веселої тусовки з друзями або коханою.

Який фільм чекаєте найбільше?
20
16%
13
10%
5
4%
6
5%
7
5%
8
6%
34
26%
16
12%
12
9%
8
6%
Всього проголосувало: 129
Їжак Сонік 3
Дивіться з 26.12.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube